Aankoopkeuring

Als u een huis koopt, wilt u geen verrassingen tegenkomen. Een bouwkundige aankoopkeuring van Perfect Object, kan een misstap voorkomen en geeft u de informatie die nodig is om de juiste beslissing(en) te nemen. 

Wat kunt u verwachten? 

Tijdens de keuring, inspecteren en beoordelen we de woning van nok tot kruipruimte. Daarna ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin we de belangrijkste onderdelen van de woning beschrijven. De rapportage geeft een helder inzicht in de mogelijke gebreken, staat van onderhoud en te verwachte kosten (direct en op termijn). Ook geven we tips en een 6-jaren onderhoudsplanning (MJOP). Wij kunnen ook een, door hypotheekverstrekkers geaccepteerde, NHG-bijlage (Nationale Hypotheek Garantie) toevoegen. Onze rapportages zijn overzichtelijk, begrijpelijk en voorzien van foto’s.

Werkwijze

Tijdens de bouwkundige keuring op locatie, bent u welkom om aanwezig te zijn (niet noodzakelijk). Indien nodig en veilig bereikbaar,* inspecteren wij tijdens de keuring ook de platte daken en kruipruimten. De keuring neemt afhankelijk van de woning tussen de 1 - 1,5 uur in beslag. Een deel van de bevindingen wordt vaak tijdens de keuring al geregistreerd op een tablet. De uitwerking van de rapportage gebeurt elders.

Veiligheid: Bij dakinspecties betreden wij alleen daken die met een overbrugging van max. 4 meter te bereiken zijn. Wij betreden alleen veilige kruipruimten: minimale kruiphoogte van ca. 50 cm, zonder laag water en/of asbest.

Tarieven

Type object

Tarief (incl. btw)**

Appartement (1-woonlaag)

EUR 390,00             

Beneden-/bovenwoning

EUR 410,00

Tussenwoning

EUR 430,00

Half vrijstaand

EUR 440,00

Vrijstaand

EUR 450,00

**Tarieven gelden voor woningen met een inhoud t/m 600 m3. Toeslag woningen met inhoud >600 m3: EUR 35,00 per 100 m3.

Home Bouwkundige keuring Aankoopkeuring