Energielabel

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een geldig energielabel verplicht. Het energielabel voor woningen is een instrument dat inzicht geeft in de energieprestatie van de woning en verbetermogelijkheden voor isolatie en installaties. Dat geeft de woningeigenaar handelingsperspectief. Hiermee kan de woning verder worden verduurzaamd, energiekosten worden bespaard en het wooncomfort toenemen.

Woningeigenaren zijn verplicht om bij de oplevering, verkoop of verhuur van een woning een definitief energielabel beschikbaar te stellen aan de koper of huurder. 

Het is verplicht om in verkoop- of verhuuradvertenties van een gebouw de energieprestatie-indicator (de labelklasse) van een geldig afgegeven energielabel te vermelden.

Energie prestatie advies (EPA)

Wilt u een uitgebreid energieadvies op maat voor uw woning? Vraag hier meteen een maatwerkadvies door een erkende adviseur van Perfect Object aan. Zo krijgt u nog meer inzicht welke maatregelen energiebesparing opleveren en het comfort in uw woning verhogen. Ook krijgt u informatie over de kosten, de terugverdientijden en het rendement dat het u kan opleveren.

Vraag advies aan

Home Energielabel