Vastgoed Fotografie

Perfect Object brengt uw woning in beeld zoals een potentiële koper de woning graag ziet. Het gaat er bij een woningfoto om dat de kijker nieuwsgierig wordt naar de woning. Ons doel is mensen te prikkelen, ze letterlijk en figuurlijk over de drempel trekken voor een bezichtiging.

Wij verzorgen voor u, indien gewenst, ook de 360 graden fotografie, hoogtefoto, woningvideo of zelfs een volledig virtuele videotour zodat uw woning extra opvalt onder potentiële kopers. Tevens is het mogelijk om de fotoreportage uit te breiden met drone opnames voor een nog duidelijker beeld van de situatie en zo hét perfecte plaatje af te leveren.

 

De mogelijkheden

Fotografie

Onze fotografie is als een goede jeans: altijd goed en de perfecte basis voor een chique of juist lekkere stoere look, met de juiste mix van kwaliteit, stijl en prijs.

Video

Om een nog realistischer beeld te geven van je woning, kunnen we ook een video maken. Dat kan kort maar krachtig, maar we kunnen er ook een complete virtuele rondleiding van maken, al dan niet gepresenteerd door je makelaar. Handig in tijden van corona: zo kunnen kijkers alvast een kijkje nemen vanachter hun eigen computer, smartphone of tablet!

Matterport 3D Scan

Een 3D scan van Matterport onderscheidt zich van andere 360-graden foto’s door de realistische, levensechte beleving zonder rare vertekening van grootte en diepte die je hebt bij ‘gewone’ 360-graden foto’s. Hierdoor heb je het gevoel dat je “echt” door een huis loopt in plaats van een vissenkom.

Drone

Woon in je in een schitterend gebied? Dan wil je dat laten zien! Foto en/of video opnames met een drone geven een prachtig beeld van de ligging en omgeving van een woning. Dronevluchten zijn gebonden aan wetten en regels. Daarom werken we alleen met gecertificeerde piloten, die de veiligheid en privacy kunnen waarborgen. Een andere, nieuwe ontwikkeling in het land der drones is 3D Mapping. Hiermee kunnen wij vanuit vogelvlucht een 3D model maken van de buitenzijde en directe omgeving van uw woning.

Artist impression

Een 3D visualisatie of artist impression van uw interieur heeft een toegevoegde waarde bij de verkoop. Hiermee kunt u een sfeervolle uitstraling geven aan een woonruimte. Een bestaande klassieke inrichting kunt u veranderen in een moderne stijl. Zo kunt u de koper laten zien wat de mogelijkheden zijn na verandering van inrichting. Perfect Object ontwikkelt uw artist impression met zeer hoogwaardige 3D render kwaliteit. Onze 3D artists hebben oog voor zelfs het kleinste detail. Deze artist impression beelden zijn niet alleen bijzonder fraai en vaak niet van echt te onderscheiden, maar daarnaast ook gewoon enorm betaalbaar.

Benieuwd naar hoe u uw huis fotoklaar kunt maken?

Bekijk de tips

Home Vastgoed Fotografie