MJOP (meerjarenonderhoudsplan)

Bent u, of wordt u, eigenaar van een woning onderdeel van een groter complex? Bent u lid van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan is de VvE verantwoordelijk voor het onderhoud van het gehele complex. Daarbij is het goed om te weten welke kosten er op de VvE, en uiteindelijk u, afkomen. Het MJOP (meerjarenonderhoudsplan) van Perfect Object geeft dit inzicht. Zo weet u wat u kunt verwachten. Wel zo prettig.

Bouwkundige keuring + MJOP

Tegenwoordig wordt er door de banken en andere geldverstrekkers bij de aankoop van een woning die onderdeel uitmaakt van een VvE, een MJOP van het gehele complex gevraagd. Q-keur ontwikkelde hiervoor een rapport waarbij de desbetreffende woning bouwkundig wordt gekeurd inclusief een quick scan (MJOP) van het complex. Zo krijgt u een goed beeld van de woning, maar ook van het complex waar het onderdeel van uitmaakt. En de bijbehorende kosten voor onderhoud, nu en binnen een aantal jaar. 
 
Direct een afspraak maken of nog aanvullende vragen? Bel of mail ons direct! 

Activiteit

Tarief

Bouwkundige keuring + MJOP (quick-scan) tot 10 jaar op basis van 2 wooneenheden (beneden- en bovenwoning), overige combinaties op aanvraag.

EUR 560,00

Home Bouwkundige keuring MJOP