Bouwkundige keuring

Perfect Object is hét bureau voor bouwkundige keuringen en advies. Wij inspecteren, rapporteren en adviseren. We geven je inzicht en perspectief, zodat je weet wat je koopt en kunt verwachten. 

Een bouwkundige keuring is een belangrijke stap in het koop- of verkoopproces van een huis. Wij voeren een grondig onderzoek uit naar de bouwkundige staat van een woning, uitgevoerd door een gekwalificeerde bouwkundige. Deze keuring biedt inzicht in de technische staat van het pand en helpt bij het identificeren van eventuele verborgen gebreken.

Bouwkundig rapport

Tijdens een bouwkundige keuring worden verschillende aspecten van het huis geïnspecteerd, zoals de fundering, het dak, de gevels, de vloeren, de installaties en het leidingwerk. De bouwkundige maakt hierbij gebruik van professionele apparatuur en expertise om een grondige analyse uit te voeren. Het uiteindelijke resultaat is een bouwkundig rapport, waarin de bevindingen van de keuring worden beschreven.

Het is belangrijk om op te merken dat een bouwkundige keuring een momentopname is en geen garantie biedt voor toekomstige gebreken of onderhoudskosten. Het rapport is gebaseerd op de bevindingen op het moment van de inspectie.

Bij het selecteren van een bouwkundig inspecteur is het essentieel om te kiezen voor een professional met de juiste certificering en ervaring. Zoek naar een inspecteur die is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie en vraag naar referenties. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u een gedegen en betrouwbaar rapport ontvangt.

Als u op zoek bent naar een bouwkundige keuring voor uw nieuwe woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren bouwkundig inspecteurs zorgen voor een grondige analyse van de staat van het pand en leveren een gedetailleerd rapport dat u kunt gebruiken bij uw aankoopbeslissing. Neem vandaag nog contact met

Hoe we dat doen? Met deskundige en betrouwbare inspecteurs, begrijpelijke rapportages, decennia aan ervaring en 100% onafhankelijkheid. 


Direct een afspraak maken of meer weten? Neem gelijk contact op, we helpen je graag!

Home Bouwkundige keuring 2